Vivaldi 4 Seasons

Et unikt frittstående helårstelt for alle sesonger!

Det er slutt på å sette opp og ta ned forteltet. Vivaldi står like sikkert i all slags vær med en ekstrem stabil og sikker konstruksjon som er utviklet for selvmontering. Teltet kommer i fire modeller, der tre av de har dybde på 300 cm og måler 450 cm, 570 cm og 687 cm i bredde og det siste har dybde på 350 cm og måler 727 cm i bredde.

Vivaldi er fremtidens telt som tilbyr den optimale løsningen for en behagelig og enkel camping i alle årstider. Stativ i 40x40 mm aluminiumsprofiler, vindusklaffer med glidelås og innertak. Teltet har ikke sluse, med andre ord vil du få teltet helt inntil vognen. Dette vil gi vognen din et helhetlig utseende, samtidig som du får full utnytting av plassen.

Konstruksjonen

Til Vivaldi medfølger det viktige innertaket og en spesiallaget bakvegg med serviceluker, slik at man kommer til lukene på vognen selv om teltet står helt inntil. Kraftige puter mot bakvegg og en justerbar slusekopling mellom telt og vogn gjør at Vivaldi kan brukes på alle campingvogner og villavogner. Det følger også med et bakstykke som kan tres i dersom campingvognen skal tas med, slik at teltet kan stå frittstående. Merk at bakveggen ikke har takutstikk på samme måte som side- og frontseksjonene. Her er det slusekappa (overgang helårstelt/vogn) som skal beskytte veggen, og dersom vognen tas bort og bakveggen står fritt eksponert vil denne være mer værutsatt en de øvrige veggene.

Anbefalinger

Vivaldi er et helårstelt som er bygd for å stå oppe hele året og tåle mye variert vær, det betyr derimot ikke at alt man har i teltet tåler samme behandling. Gjennom en norsk vinter kan temperaturen svinge en god del, så kondens vil være en faktor vi må ta hensyn til. Vi anbefaler derfor at man ved sesongslutt dekker til møbler, og at man legger puter og gardiner i campingvognen. Alle lufteluker bør i tillegg stå åpne året rundt for i sikre best mulig gjennomlufting. 

I de tilfeller der det skal legges gulv anbefaler vi å legge noe som er fuktbestandig, f.eks. høytrykkslaminat, linolium eller klikkvinyl. NB! Forankringsvinklene (vinkel B) i bunn av hver stender, må ikke skjules under gulv som legges i etterkant. De må heves og monteres oppå gulv som legges. Grunnen til dette er at disse må løsnes og fjernes hvis det skal utføres vedlikehold på veggseksjoner, eller hvis man ønsker å montere skyvedør.

Montering

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg. For best mulig resultat etter montering bør høyden fra platting opp til vogntaket være mellom 240 og 245 cm. Med tanke på vær og vind vil det være optimalt at helårsteltet og campingvognen flukter så godt som mulig, slik at mest mulig av bakveggen til teltet står beskyttet under slusekappen. 

Dersom man ønsker å bygge platting på minstemål, der man ønsker at gresskanten skal henge rett ned, kan man bygge rammeverket på målene til helårsteltet, mens man bygger plattingen (fugleperspektivet) 5 cm bredere på hver side, og i front. På denne måten kan man renskjære plattingen på utsiden etter at helårsteltet er "pumpestrammet" og satt på plass.

Både vogn og platting børe være i vater for å få riktig press på putene mellom telt og campingvogn. For at tak-kappe skal kunne festes på vogn-taket må taket på campingvognen være rengjort 20 cm fra skinne og inn på taket, langs hele takbredden.

Rengjøring/vedlikehold: Kun varmt vann på veggene, mild såpe på yttertaket. Silicon-spray på glidelåsene en til to ganger pr sesong.

Medfølgende tilbehør: Gardiner, termotak, midtstykke til bakvegg, slusekappe, markkappe og hjulhuskappe.

Ekstrautstyr: Takrenner, skyvedør til front eller sider, ekstra takutbygg, vindusbrett, vintersikring for ekstreme snømengder.

                                  Vivaldi_Stativtegning_RiktigVei_390.jpg

Modell:
Grunnmål:
Bakvegg åpning:
Inkludert:
Pris:
Vivaldi 450
450 x 300 cm
Ca. 2,2 meter
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe
Kr. 39 990,-
Vivaldi 570
570 x 300 cm
Ca. 3 meter
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe   
Kr. 51 900,-
Vivaldi 687
687 x 300 cm
Ca. 4,2 meter
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe
Kr. 56 900,- 
Vivaldi 727
727 x 350 cm
Ca. 4,5 meter
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe
Kr. 66 900,-


Ekstrautstyr - Takrenner

Vi leverer takrenner for montering på alle våre Vivaldi-telt, uavhengig av årsmodell og størrelse. Dette gir et mer helheltlig utseende i tillegg til at vannet fra taket blir fraktet til hver ende av fronten på teltet. Klikk her for mer informasjon. 

Pris for komplett sett: Fra Kr. 2 990,-

Takrenner_Klarere_Smal_450.jpg

Ekstrautstyr - Skyvedører

Du kan nå få kjøpt en praktisk skyvedør til ditt Vivaldi-telt, uansett årsmodell. Den leveres i to modeller, én til fronten og én til gavlene (sidene). Klikk her for mer informasjon.

Pris for frontdør: 4290,-  Pris for sidedører: 4290,-

1-Glasdorr-Vivaldi.jpg

Ekstrautstyr - Vivaldi Partytelt

Dersom plassen ikke er stor nok i teltet eller man bare ønsker seg et sted å nyte måltidene kan man utvide med et Vivaldi Partytelt. Teltet måler 3 x 3 meter og fargen er den samme som på vårt Vivaldi-telt i Antracit. Klikk her for mer informasjon.

Partytelt_Ute_450_Smal.jpg

Tekniske spesifikasjoner for Vivaldi Helårstelt

Farge: Antracit, med detaljer i grå
Dybde: 300 cm / 300 cm / 350 cm
Mål: 570 cm / 687 cm / 727 cm
Stativ: ALU-profil 40/40mm
Tak vev: PVC Armert kapellvev (680 gr/m2)
Teltvegg: TenCate
Sokkel: PVC
Antall dører: 3 stk
Termotak: Bomull
Vekt:
Ca 150 kg
Følger med: Gardiner, markkappe, hjulhuskappe, termotak i bomull, bakvegg
Annet:
UV-stabile vinduer

 

Free Team AS - Gamle Glittrevei 11 - 1488 Hakadal - Tlf: 67 06 70 40 - Fax: 67 06 70 41 - E-post: post@freeteam.no


Nettsiden levert og driftes av Medon.