Vivaldi 350 PVC

Bestselgeren Vivaldi med litt ekstra dybde

Det er slutt på å sette opp og ta ned forteltet. Vår nye Vivaldi har samme konstruksjon som 3-meters versjonen, og står like sikkert i all slags vær med den samme stabile konstruksjonen. Forskjellen fra standardmodellen er at i dette teltet har vi brukt en støpt kapellvev i PVC istedet for en vevd duk i veggene. Teltet har en dybde på 350 cm og finnes i bredden 560 cm og 677 cm.

Vivaldi er fremtidens telt som tilbyr den optimale løsningen for en behagelig og enkel camping i alle årstider. Stativ i 40x40 mm aluminiumsprofiler, vindusklaffer med glidelås og innertak. Teltet har ikke sluse, med andre ord vil du få teltet helt inntil vognen. Dette vil gi vognen din et helhetlig utseende, samtidig som du får full utnytting av plassen.

Konstruksjonen

Til Vivaldi medfølger det viktige innertaket og en spesiallaget bakvegg med serviceluker, slik at man kommer til lukene på vognen selv om teltet står helt inntil. Kraftige puter mot bakvegg og en justerbar slusekopling mellom telt og vogn gjør at Vivaldi kan brukes på alle campingvogner og villavogner. Det følger også med et bakstykke som kan tres i dersom campingvognen skal tas med, slik at teltet kan stå frittstående. Merk at bakveggen ikke har takutstikk på samme måte som side- og frontseksjonene. Her er det slusekappa (overgang helårstelt/vogn) som skal beskytte veggen, og dersom vognen tas bort og bakveggen står fritt eksponert vil denne være mer værutsatt en de øvrige veggene.

Anbefalinger

Vivaldi er et helårstelt som er bygd for å stå oppe hele året og tåle mye variert vær, det betyr derimot ikke at alt man har i teltet tåler samme behandling. Gjennom en norsk vinter kan temperaturen svinge en god del, så kondens vil være en faktor vi må ta hensyn til. Vi anbefaler derfor at man ved sesongslutt dekker til møbler, og at man legger puter og gardiner i campingvognen. Alle lufteluker bør i tillegg stå åpne året rundt for i sikre best mulig gjennomlufting. 

I de tilfeller der det skal legges gulv anbefaler vi å legge noe som er fuktbestandig, f.eks. høytrykkslaminat, linolium eller klikkvinyl. NB! Forankringsvinklene (vinkel B) i bunn av hver stender, må ikke skjules under gulv som legges i etterkant. De må heves og monteres oppå gulv som legges. Grunnen til dette er at disse må løsnes og fjernes hvis det skal utføres vedlikehold på veggseksjoner, eller hvis man ønsker å montere skyvedør.

Montering

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg. For best mulig resultat etter montering bør høyden fra platting opp til vogntaket være mellom 240 og 245 cm. Med tanke på vær og vind vil det være optimalt at helårsteltet og campingvognen flukter så godt som mulig, slik at mest mulig av bakveggen til teltet står beskyttet under slusekappen.

Dersom man ønsker å bygge platting på minstemål, der man ønsker at gresskanten skal henge rett ned, kan man bygge rammeverket på målene til helårsteltet, mens man bygger plattingen (fugleperspektivet) 5 cm bredere på hver side, og i front. På denne måten kan man renskjære plattingen på utsiden etter at helårsteltet er "pumpestrammet" og satt på plass.

Både vogn og platting børe være i vater for å få riktig press på putene mellom telt og campingvogn. For at tak-kappe skal kunne festes på vogn-taket må taket på campingvognen være rengjort 20 cm fra skinne og inn på taket, langs hele takbredden.

Rengjøring/vedlikehold: Mild såpe på vegger og yttertaket, kun varmt vann på vindusflater. Silicon-spray på glidelåsene en til to ganger pr sesong.

Medfølgende tilbehør: Gardiner, termotak, midtstykke til bakvegg, slusekappe, markkappe og hjulhuskappe.

Ekstrautstyr: Takrenner, skyvedør til front eller sider, ekstra takutbygg, vindusbrett, vintersikring for ekstreme snømengder.

                                  Vivaldi_Stativtegning_RiktigVei_390.jpg

Modell:
Grunnmål:
Inkludert:
Pris:
Vivaldi 560 PVC
560 x 350 cm
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe
Kr. 61 900,-
Vivaldi 677 PVC
677 x 350 cm
Innertak, bakvegg, gardiner, markkappe
Kr. 66 900,- 

Tekniske spesifikasjoner for Vivaldi 350 PVC

Farge: Grå, med detaljer i mørk grå
Dybde: 350 cm
Mål: 560 cm / 677 cm
Stativ: ALU-profil 40/40mm
Tak vev: PVC Armert kapellvev (680 gr/m2)
Teltvegg: PVC
Sokkel: PVC
Antall dører: 3 stk
Termotak: Bomull
Vekt:
Ca 250 kg
Følger med: Gardiner, markkappe, hjulhuskappe, termotak i bomull, bakvegg, midtstykke til bakvegg
Annet:
UV-stabile vinduer

 

Free Team AS - Gamle Glittrevei 11 - 1488 Hakadal - Tlf: 67 06 70 40 - Fax: 67 06 70 41 - E-post: post@freeteam.no


Nettsiden levert og driftes av Medon.