Vivaldi Partytelt

Konstruksjonen

Dette partyteltet er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt bygget for nordiske forhold. Stativet har de samme 40x40 mm aluminiumsprofilene som Vivaldi, og står like sikkert i all slags vær. Takkonstruksjonen er grunnsteinen i dette designet for å tåle tøffe værforhold, og på grunn av den bratte vinkelen på taket vil snøen skli lettere av. Duken som er brukt i veggene er den anerkjente TenCate-veven vi bruker i de fleste av våre telt, samtidig er taket en helstøpt PVC-duk og inneholder dermed ingen sømmer. Dette gjør teltet veldig slitesterkt.

Fargen på teltet er den samme som på vårt Vivaldi Helårstelt, i fargen Antracit med detaljer i lys grå. Det er doble vinduer i tre av veggene og den siste veggen har en avtagbar dør samt et vindu. Alle vinduer har vindusklaffer for skjerming, som på våre Vivaldi Helårstelt.

Anbefalinger

Vivaldi Partytelt gjør seg like bra på terrassen eller plattingen hjemme som på campingplassen, og med et par feltsenger kan den fint brukes som gjestestue når temperaturen tillater det.

Vi leverer også skyvedør til Vivaldi Partytelt. Klikk her for mer informasjon.

For ekstremt snøutsatte områder anbefaler vi også bruk av vintersikring, for Vivaldi Partytelt koster denne 550,-. Ta kontakt for mer informasjon.

Derssom du ønsker ha teltet montert på ramme bør denne ha yttermålene 300 x 300 cm. Det vanligste er å bruke impregnert 2"x4", liggende med bredsiden ned (på flasken). Skal du ha ramme og skyvedør, anbefales det å ha 2"x4" på tre vegger, men 2"x2" i frontveggen, slik at bunn-listen til skyvedøren står direkte på plattingen.

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg.

Modell:
Grunnmål:
Total takbredde:
Inkludert:
Pris:
Vivaldi Partytelt
300 x 300 cm
360 x 360 cm
Gardiner  
Kr. 17 900,-

Tekniske spesifikasjoner

Farge: Antracit, med detaljer i grå
Mål:
300 x 300 cm (NB: Med baldakinene er teltet bredere)
Stativ: ALU-profil 40/40mm
Tak vev: PVC Armert kapellvev (680 gr/m2)
Teltvegg: TenCate
Sokkel: PVC
Gresskant: Utvendig
Antall dører: 1 dør, og 3 av veggene kan åpnes opp
Vekt: Ca 60 kg
Følger med: Gardiner

 

Free Team AS - Gamle Glittrevei 11 - 1488 Hakadal - Tlf: 67 06 70 40 - Fax: 67 06 70 41 - E-post: post@freeteam.no


Nettsiden levert og driftes av Medon.